Kom jij bij ons werken?

Werken bij

Help jij kinderen de wereld leren lezen? Kom bij ons werken!

Waarom je bij Arlanta zou willen werken? Elk van onze 21 scholen biedt innovatief, hoogstaand en christelijk basisonderwijs. Als je bij ons werkt, help je kinderen zich ontwikkelen tot wereldkinderen. Dat is toch een wereldbaan?!

Invallers gezocht!

Voor onze invallerspool zijn wij altijd op zoek naar flexibele leerkrachten: dé kans om meerdere scholen te leren kennen. Stuur je motivatiebrief en cv naar vacature@arlanta.nl en we nemen snel contact met je op.

Open sollicitatie

Staat er geen geschikte functie voor jou bij? Stuur ons een open sollicitatie via vacature@arlanta.nl of neem contact op via 0519-222736.

Arlanta Academie

Ben jij starter in het onderwijs? Bij ons krijg je de eerste drie jaren goede begeleiding om een stevige basis te leggen! Dit noemen we de Arlanta Academie.Wil jij starten bij Arlanta? Stuur dan snel je sollicitatie naar vacature@arlanta.nl

Vacature leerkracht Op de Hoogte

Op onze dorpsschool is iedereen welkom. Onze school staat voor Groeien, Geloven en Genieten! Wij hebben voor deze school een vacature. 

Lees meer

Vacature leerkracht op de Tarissing

Op de Tarissing staat duurzaamheid en gezondheid voorop. Wij zijn een groene school in ontwikkeling. Voor deze school hebben wij een vacature

Lees meer

Vacature leerkracht SBO De Twine

Op De Twine mag je zijn wie je bent en groeien in wat je kunt. Wij hebben een vacature op onze school. 

Lees meer